Отзиви от клиенти на Home for you

Елена Дорофеева и Константин Вълков

През юни 2016 г. със съпругата ми закупихме недвижим имот в България, в в.с. Равда. Търсехме имот в продължение на шест месеца и проучвахме този пазар чрез различни фирми, но след няколко разговора спряхме избора си на фирма Home For You. От самото начало започнахме да си сътудничим с Юлиана Захарова. По време на преговорите ни бяха изпратени голям брой предложения по предварително заявените от нас параметри. Комункацията се провеждаше бързо: „въпрос-отговор“. Също така водихме кореспондеция и във Вайбър. Искаме да отбележим, че Юлиана е много тактичен, търпелив и ерудиран събеседник. Когато решихме да заминем в България и трябваше да ни бъдат издадени визи, получихме съдействие от още един служител на фирмата в Москва- Калин Асенов. По време на срещата ни той прояви тактичност и интелигентност при решаване на въпроса. Визата ни беше офомена за кратък срок.

Когато пристигнахме в България, на летището ни посрещнаха служителите на фирма Home For You- Юлиана и Игор Голубов. Настаниха ни в апартамент в изключително луксозен комплекс на Слънчев бряг. На следващата сутрин започнахме да разглеждаме обекти, които съответстваха на нашите изисквания. Спряхме се на вариант №3 т.к. този апартамент си го бяхме харесали предварително.

Целият процес по оформянето на имота и предвижването до различни места беше напълно обеспечен от Юлиана и Игор! Нито за секунда не ни оставиха сами, навсякъде бяха с нас: в банката, при нотариуса, в управляващата компания. Винаги бяхме информирани относно всички битови въпроси (магазини, търговски центрове), маршрут на предвижване и т.н.

Компания Home For You пое ангажимент да оформи документацията пред всички необходими инстанции от началото до края. Изключително ни е приятно да си сътрудничним с такива високопрофесионални и интелигентни сътрудници. Благодаря Ви!

Юлия, гр. Поморие

Искрено благодарим на специалистите на българската агенция за недвижими имоти Home For You за техния професионализъм, отзевчивост и ефективност. Служителите на фирмата Виктория Облакова и Яна Вирзум много топло и гостоприемно ни приеха, бяха внимателни и грижовни с нас. Много бързо успяхме да изберем апартамента, който удолетворява всички наши изисквания. Специални благодарности на Виктория, с която ни беше много приятно да общуваме още преди пристигането ни в България. Виктория бързо отговаряше на всичките ни въпроси, изпращаше ни различни варианти на апартаменти със снимки и местположение, а това ни позволи да направим бързо своя избор. Много се радвам за нашето запознанство.

Огромно благодаря на всички! Късмет и просперитет на компанията!

Елена Андреева, г Москва

Искам да изкажа искрена благодарност на Яна Вирзум за нейния професионализъм и подкрепа по време на сделката за закупуване на недвижим имот в България.

Въпреки, че закупих апартамент чрез друга агенция, Яна ми помогна със съвет в трудна ситуация и предложи правилното решение. Бях й искрено благодарна, тъй като тя показа високи професионални умения и познания на пазара за недвижими имоти. Тя не се отказа от „непознатия“ клиент, а му помогна със съвет и дела.

Предвид обстоятелствата успях да си закупя квартира доста бързо и не взех предвид всички нюанси и недостатъци на терена. Яна в подробности ми описа всеки град в Бургаска област и неговите плюсове и минуси. Тя обектовно и честно ни запозна с проблемните точки на всяко местоположение. Благодарение на Яна аз успях да намаля своите рискове и разполагах с досатъчно информация за правилата на закупуване и притежание на собственост в България.

Вече съм сигурна, че ако ми потрябва агент за други сделки за недвижими имоти, то точно ще потърся услугите на Яна Вирзум.

Александър Демин

Юлиана, изключително ти благодаря за сделката! Купувачът беше изключително притенциозен, но вие подходихте към него изключително достойно и професионално.

Още веднъж много ви благодаря!

Резиденция Лазурен бряг Юрий и Елена Кибец

Добър ден, уважаема Яна Вирзум! Искаме още веднъж да ви благодарим за вниманието и грижата, с които ни заобиколихте по време на престоя ни в България в началото на май. Доволни сме от партньорските отношения, макар че се чувставхме не като клиенти на Home For You а като на гости при добри приятели. Благодарим на фирмата за високопрофесионалните, изключително коректни и дружелюбни сътрудници. Допълнителен бонус към приятното пътешествие се оказа вашата сърдечност, доброжелателност, отзивчивост и обща положителна нагласа. Благодаря ви много. Беше ни изключително приятно да се запознаем.

Надежда Костромина

С помощта на Юлиана продадох студиото си в Слънчев бряг. Продажбата се извърши за кратък срок, а аз нямах никаква надежда че ще продам студиото толкова бързо. Юлиана не само че оперативно намери купувач, но и грамотно и високо пеофесионално изпълни своята предварителна работа по сделката. По време на сделката възникна проблем по вина на покупателя и Юлиана разреши проблема спокойно и бързо, така че даже не успяхме да се изнервим. Изключително благодаря на Юлиана за нейната работа.

Апартамент в Сл.бряг- Олга и Алексей Митин

Предлагаме на всички да посетят сайта на Home For You и искаме да споделим впечатлението си за качеството на тяхната работа. Нашето семейство вече 5 г. почива в България като отсяда при роднини в апартамент в Сл.бряг. За тези години всички ние обикнахме тази страна, гостоприемните и доброжелателни българи, а града ни стана като роден. Така ние взехме решение да закупим собствено жилище за летните ни почивки, с възможност за постоянно пребиваване в страната когато се пенсионираме. Първи, които се свързаха с нас в интернет бяха сътрудниците от Home For You. Така се запознахме с Калин Асенов и започнахме да си кореспондираме. Калин изключително грамотно ни консултира относно нашите предпочитания, а на писмата ни отговаряше бързо и обстоятелствено затова и практически след първият ни конкретен разговор се заинтересувахме върху перспективата за закупуване на недвижим имот. След като обсъдихме нашите критерии за избор на апартамент, Калин ни изпрати на имейла голямо количество варианти на апартаменти. Искам да отбележа, че той изкусно улови нашите желания, а всички варианти на обекти които ни изпрати бяха достатъчно подходящи. Калин успя да ни внуши увереност че покупката на недвижим имот в чужбина не е сложно и страшно дело. Той ни покани в своя офис, радушно ни посрещна и подробно, стъпка по стъпка ни обясни цялата процедура за придобиване и оформяне на имущество, запозна ни с всички юридически задължения като бъдещи собственици на жилище в България, консултира ни относно основните закони и правила, а също така ни запозна с традициите на страната. Също така той ни предложи да се възползваме от тура с цел разглеждане на имоти, за да може на място да видим вариантите които ни бяха заинтересували. Искам да допълня, че Калин ни обеспечи визите, билетите, настаняването в хотел или по-точно казано в луксозен хотел, а също така и съпровождането по време на пътуването. От нас се изискваше да си вземем само паспортите и почивните дни да отпътуваме за България.

На летището ни посрещна Яна Вирзум, която е представител на копанията. Това изключително приветливо, внимателно и добронамерено момиче ни очарова още от първите минути на нашето запознанство. Когато отпътувахме от летището към хотела успяхме да обсъдим нашия предварителен план на пътуванията. Яна беше готова за нашата среща и беше подготвила голямо количество различни варианти за разглеждане. Тя искрено се стараеше да ни помогне в нашия нелек избор, съветваше ни и ни даваше предложения, обсъждаше всички плюсове и минуси на разглежданите обекти. Най-накрая ние избрахме прекрасен апартамент в Св.Влас, в комплекс Империал Форт Клуб. Сградата е с удобно разположение-близо до морето, на планинско възвишение, с изглед към гората и морето, а от апартаментите се открива прекрасна гледка на крайбрежната ивица на Сънчев бряг и Стария Несебър.

Останалата част по оформяне на жилището протече с точност така, както ни разказа Калин-стегнато, спокойно, без забавяне. Като избегнем факта, че не разполагахме с много време, успяхме не само да разгледаме и изберем жилище, но и да оформим покупката, т.к. необходимите документи бяха предварително подготвени, юридически проверени, нотариално заверени и сделката се състоя.

Вече сме собственици на ”нашето късче българска земя“!!! Затова искаме да изкажем огромна благодарност на всички, които ни съдействаха: Калин Асенов, Яночка Вирзум и нейния колега Сергей.

Всеки, който е решил или си мечтае за покупка на недвижим имот в България, препоръчвам да се обърне към компанията Home For You защото тя е надеждна, професионална и компетентна.

Сергей Борисович Яценок

С жена ми намерихме компанията Home For You в интернет и решихме да се възползваме от тяхното предложение да посетим България в почивните дни, с цел да разгледаме недвижими имоти за закупуване. Бяхме приятно изненадани.

В Москва представителя на фирмата Калин Асенов приветливо ни прие и ни помогна при оформянето на всички необходими документи, визи и закупуването на билети. Представителят на фирмата Игор Голубов ни посрещна на летището в България. Той ни настани в уютен хотел. В продължение на два дена- в събота и неделя той ни развеждаше по различни обекти, търпеливо изслушваше нашите предложения, въпроси и желания. Отношението му към нас беше много доброжелателно и внимателно. Научихме голямо количество иформация за страната, историята и историческите места. Изказваме огромна благодарност на сътрудниците на фирмата Home For You!

Накрая избрахме не много голямо студио, което ни устройваше и по разположение, цена и качество.

Изключително благодаря за професионалното и човечно отношение.

Сергей, Олга и Мирослав

Нашето семейство искаше да придобие недвижим имот в чужбина и съпруга ми намери в интернет сайта на компанията Home For You. На нашата заявка, която оставихме на сайта реагираха много мобилно. Проведохме разговор по телефона с Яна и решихме да разгледаме предложения за закупуване на недвижим имот именно в България. Трябва да добавя, че Яна свърши огромно количство работа при подбора на недвижими имоти, които ни заинтересуваха и след разглеждането на предложените материали, ние разбрахме че е необходимо пътуване в България с цел разглеждане на имоти. Трябва да отбележа, че никпга не бяхме посещавали България и напразно се притеснявахме. Яна ни посрещна на летището и ни откара в комплекс, в който останахме докато не избрахме апартамент който да ни хареса. Изключително благодаря на Яна за търпението, тактичността и професионализма. Ние направихме своя избор и си закупихме жилище! Затова сме особено благодарни на Яна Вирзум! Искам да допълня, че тя продължава да ни помага, т.к. пътуването за оформяне на покупката е много скъпо, затова и ние разчитаме на нейната помощ и поддръжка. Също така искам да споделя, че много ни хареса страната, която е малка но много красива. Ние срещнахме много внимателни, добри и сърдечни хора. Не отдавна заминах, а вече искам да се върна! Ако вие мечтаете за собствено жилище на морето, то правилното място е България. Прекрасната сърудничка Яна Вирзум от Home For You ще ви съдейства при покупката на вашия мечтан дом !!!

Александър Садилко

Искам да изкажа голяма благодарност на Яна за внимателното и професионално отношение към своите клиенти. Благодарение на нея ние избрахме най-добрите предложения за недвижими имоти на пазара.

Карина Паус

Искам да ви напиша, че по време на почивката ни в България ние случайно открихме фирмата Home For You и бяхме толкова приятно изненадани от тяхното обслужване, че си закупихме прекрасно студио за почивка в Слънчев бряг.

Благодаря ви Home For You!

По време на почивката ни в Созопол, ние със съпруга ми решихме да си направим морска разходка до Созопол и докато се разхождаме из града да разгледаме няколко апартамента, които се продават там. Чрез Яндекс търсачката намерих няколко фирми, но бърз отговор, снимки на апартаменти и консулация по телефона получих от фирмата Home For You. Препоръчаха ми Яна Вирзум, която е компетентна в своята област и може да ни съдейства.

Яна ни посрещна когато пристигнахме в Поморие и със служебната си кола ни показа най-подходящите недвижими имоти в Поморие. Успяхме да разгледаме плажа, магазините и самия град. Поморие много не ни хареса и Яна убедително ни предложи да ни закара до Слънчев бряг и Несебър като ни уверяваше, че това е най-добрия курорт и повече ни допаднал. Най-накрая се разходихме в Слънчев бряг, разгледахме красивите нови комплекси, няколко вторични апартамента, златистите плажове и започнахме да изгаряме от желание да си купим апартамент за почивка.

Завърнах се в България септември, за да избера апартамент. Яна много любезно ме порещна и настани в уютен хотел и по цели дни бяхме на оглед. Разгледахме множество варианти в Св.Влас и Слънчев бряг и аз избрах този апартамент, който най-много ми хареса.

Останалата част по оформяне на апратамента мина приятно, организирано и без проблем.

Искрено препоръчвам на всичи потенциални кпувачи на недвижим имот в България компанията Home For You, която не взема комисионна за своите услуги и се грижи за интересите на купувача до приключване на сделката.

Oasis