Първа линия в "Oasis Resort & Spa". Тристаен апартамент 149 кв.м на партер, Лозенец

Тристаен
(Type)
Лозенец
(City)
149 990 €
(Price)
149 sq. m.
(Area)
22-03-2021
(Modified)
8384
(ID)
1
(Floor)
Тухла
(Materials)
2
(Bedrooms)
Yes
(Permission 16)
Не
(Elevator)
Да
(Security)
Да
(Electricity)
Да
(Water)
Да
(Drainage)
3
(Bathrooms)
4-2-А-1


Тристаен апартамент на първа линия в разкошния "Оазис Резорт и Спа", Лозенец

 

Уникална комбинация от стил и вкус!

Продава се с качествени мебели и уреди.

Площта на апартамента е 149,24 кв.м.
Намира се на 1 етаж. Източно изложение.

Включва просторно антре с гостна тоалетна, огромен хол с кухня и трапезария, две спални са с баня и тоалетна и тераса с прекрасна гледка към богато озеленена и добре обгрижвана целогодишно зелена среда. 

 

За комплекса

 

  "OASIS RESORT & SPA" се намира в с. Лозенец, общ. Царево. Награден е от строителната асоциация за "Най добър ваканционен комплекс от затворен тип в България".

Разположението на комплекса съчетава уникалната комбинация между плаж, широк 100м и  дълъг повече от 500м, един от малкото притежаващ "СИН ФЛАГ" в България и невероятната природа на Странджа планина.

Kомплексът е проектиран от високопрофесионални екипи в средиземноморски стил, предлага изключителна архитектура и дизайн, отчитащи Вашите индивидуални потребности, изцяло съобразени с правилата на «фън шуй» и природната среда.  «Оазис Резорт и Спа» е най зеленият комплекс на българското Черноморие, като ландшафтът и целогодишно поддържаното озеленяване са оценени високо от всички собственици  и гости. Те представляват една от причините за високото търсене на имоти в комплекса.

На територията на комплекса функционират  сърф и кайт-училище, няколко първокласни ресторанта и барове, открит  отопляем плувен басейн с олимпийски размери, детски басейн, закрит басейн, фитнес, СПА, два червени тенис корта, салон за красота, медицински пункт, много спортни съоръжения, детска градина и квалифицирани аниматори за най-малките гости.  Комплексът предлага пълноценни супермаркет и аптека, банкомат, чейндж бюро, магазини на известни марки дрехи и аксесоари. За сигурността на собствениците и гостите е осигурена целогодишна денонощна охрана с контрол на достъпа.

Комплекс «Оазис Резорт и Спа» е изключителна възможност за природосъобразен живот в уникална, сигурна, мултикултурна, съобразена изцяло с европейските ценности среда!

 

Защо "OASIS RESORT & SPA"

 

 Собствен, уникален плаж:

 

Плажът на комплекс «Оазис Резорт и Спа» е един от малкото на Черно море, удостоен с «BLUE FLAG- eco label for beaches & marinas».  Там бихте могли да практикувате всички видове плажни спортове, като предлагаме включително  сърф и кайт училище. Комплексът разполага още с отопляеми открити и закрит басейни. 

За смисленото прекарване на времето и за сигурноста на вашите деца, предлагаме  детски, квалифицирани аниматори.

Романтика, дискретност и изключително качество  предлагат четири ресторанта с разнообразна кухня от целия свят! Pool bar и популярния денонощен "Delete" club няма да Ви оставят да скучаете нито миг!

 

 Разумна инвестиция -  гарантиран доход:

 

Чрез покупка на имот в комплекс «Оазис Резорт и Спа», Вие ставате собственик в най популярния и търсен апарт хотел на българското Черноморие.

В случай, че желаете компетентна и отговорна грижа за вашата собственост, ние предлагаме ексклузивна услуга  - управление на Вашия имот. В резултат на доброто управление, на Вашата инвестиция, можете да разчитате на доходност до 5% на годишна база. През активния сезон, апартаментите в комплекс «Оазис Резорт и Спа», се отдават под наем, като цената достига до 385€/нощ.

Заедно с покупката на имот,  Вие получавате ВИП карта с отстъпки във всички търговски обекти и ресторанти на  територията на комплекса!

 

Изключителен начин на живот:

 

Комплексът предлага изключителна архитектура и дизайн, отчитащи Вашите индивидуални потребности, проектирани от високопрофесионални екипи, изцяло съобразени с правилата на «фън шуй» и природната среда.

«Оазис Резорт и Спа» е най зеленият комплекс на българското Черноморие, като ландшафтът и озеленяването са оценени високо от всички собственици  и гости. Те представляват една от причините за високото търсене на имоти в комплекса.

С покупката на имот, освен сигурна инвестиция , Вие получавате  чистата енергийна среда и природосъобразен начин на живот, които Ви осигуряват здраве и спокойствие през цялата година. Получавате сигурност и безопасност за вашите семейства и деца, както  и привилегията да  живеете в изключителна мултикултурна среда, изцяло съобразена с европейските ценности.

 

 Годишната такса подръжка е 16 EUR / кв.м. (без ДДС)

 

Без комисионна от купувача!

Ask a question and get a discount!

Contacts