"Home For You" - Вашият пътеводител на пазара за недвижими имоти в България

Нашето фирмено име – "Home For You", не е избрано случайно! Истинската и единствена цел на Компанията е да помогне по всякакъв начин в насърчаването на нашите Купувачи при закупуването на собствен, уютен и хармоничен дом в България.

Един от нашите големи проекти е луксозният комплекс "Oasis Resort & SPA", който се намира в елитния български курорт Лозенец. През 2009 г. той беше удостоен с най-високата награда на Съюза на Архитектите в България в категория "Най-добър комплекс за 2009 година." В момента нашата Компания не само продължава да води мащабна строителна дейност, но ръководи вече построени обекти и се занимава с обзавеждането и дизайна.

Home For You предоставя всички необходими консултантски услуги при покупката на различни имоти, също както и оказва правна помощ при започване на бизнес на територията на България и получаване на РАЗРЕШЕНИЕ за постоянно ПРЕБИВАВАНЕ в тази страна.

Особено приятно е когато значителен брой нови клиенти се обръщат към нас по препоръка от роднини и приятели, които по-рано са придобили недвижими имоти в България чрез нашето посредничеството. Репутация и отношение на Купувача е единствената ценност, на която ние държим! По тази причина ние сътрудничим съвместно само с тези български строителни компании, които имат безупречна репутация на пазара за недвижими имоти и дългогодишен професионален опит. Ние, в съвършенство знаем характеристиките на пазара за недвижими имоти и тънкостите в строителството. Благодарение на това ние можем да предоставим на купувачите не само обективна и изчерпателна информация за педложения обект за закупуване, но и особеностите на неговата конструкция, използвани технологии, местоположение и околни инфраструктурни обекти. При това ние осигуряваме юридическа "чистотата" на сделката, внимателно подготвяме и проверяваме всички необходими документи. Индивидуалният подход към всеки Клиент е станал аксиома за нашата ежедневна работа. Отговорност, коректност и прозрачност са кредото на нашата Компания, които ние никога няма да имзеним!

Всяка година през пролетта и есента ние активно участваме в най-големите изложения и форуми, посветени на недвижимито имущество в чужбина, които се провеждат в Москва, Санкт Петербург и други градове на Русия и ОНД. Участвали сме на над 200 от най-големите международни изложения. Централният офис на компанията се намира в София. Постоянно действащите клонове на Home For You се намират в Слънчев бряг и в курорта Лозенец-на територията на комплекс "Oasis Resort & SPA".

Вече повече от шест години функционира официалното представителство на "Home For You" в Русия. Нашият офис се намира в Търговското Представителство на Република България в Руската Федерация, разположено в Москва. "Home For You" има официална регистрация в Българската търговско-промишлена палата.

Очакваме Ви! Най-голямо удоволствие за нас е да изпъллним професионално нашата работа!