Апартаменти за продажба

Цена от
цена до
Избрани

За Комплекса

OASIS RESORT AND SPA - инвестиция в бъдещето

"OASIS RESORT & SPA" се намира в уютното и модерно с. Лозенец, общ. Царево. Ние, като инвеститори на комплекса особено сме горди от наградата на Строителната Камара на България за "Най-добър ваканционен комплекс от затворен тип в България за 2009 год".

Разположението на комплекса съчетава уникална комбинация между собствения плаж, широк 100м и  дълъг повече от 500м, един от малкото притежаващ "СИН ФЛАГ" в България и невероятната природа на Странджа планина.

Kомплексът е проектиран от високопрофесионални екипи в средиземноморски стил, предлага изключителна архитектура и дизайн, отчитащи Вашите индивидуални потребности, изцяло съобразени с правилата на «фън шуй» и природната среда.  «Оазис Резорт и Спа» е най зеленият комплекс на българското Черноморие, като ландшафтът и целогодишно поддържаното озеленяване са оценени високо от всички собственици  и гости. Те представляват една от причините за високото търсене на имоти в комплекса.

На територията на комплекса функционират  сърф и кайт-училище, няколко първокласни ресторанта и барове, открит  отопляем плувен басейн с олимпийски размери, детски басейн, закрит басейн, фитнес, СПА, два червени тенис корта, салон за красота, медицински пункт, много спортни съоръжения, детска градина и квалифицирани аниматори за най-малките гости.  Комплексът предлага пълноценни супермаркет и аптека, банкомат, чейндж бюро, магазини на известни марки дрехи и аксесоари. За сигурността на собствениците и гостите е осигурена целогодишна денонощна охрана с контрол на достъпа.

Комплекс «Оазис Резорт и Спа» е изключителна възможност за природосъобразен живот в уникална, сигурна, мултикултурна, съобразена изцяло с европейските ценности среда!

Защо "OASIS RESORT & SRA"?

Собствен, уникален плаж:

 Плажът на комплекс «Оазис Резорт и Спа» е един от малкото на Черно море, удостоен с «BLUE FLAG- eco label for beaches & marinas».  Там бихте могли да практикувате всички видове плажни спортове, като предлагаме включително  сърф и кайт училище. Комплексът разполага още с отопляеми открити и закрит басейни.

За смисленото прекарване на времето и за сигурноста на вашите деца, предлагаме  детски, квалифицирани аниматори.

Романтика, дискретност и изключително качество  предлагат четири ресторанта с разнообразна кухня от целия свят! Pool bar и популярния денонощен "Delete" club няма да Ви оставят да скучаете нито миг!

Разумна инвестиция - гарантиран доход:

Чрез покупка на имот в комплекс «Оазис Резорт и Спа», Вие ставате собственик в най популярния и търсен апарт хотел на българското Черноморие. В случай, че желаете компетентна и отговорна грижа за вашата собственост, ние предлагаме ексклузивна услуга  - управление на Вашия имот. В резултат на доброто управление, на Вашата инвестиция, можете да разчитате на доходност до 5% на годишна база. През активния сезон, апартаментите в комплекс «Оазис Резорт и Спа», се отдават под наем, като цената достига до 385€/нощ. Заедно с покупката на имот,  Вие получавате ВИП карта с отстъпки във всички търговски обекти и ресторанти на  територията на комплекса!

Изключителен начин на живот:

Комплексът предлага изключителна архитектура и дизайн, отчитащи Вашите индивидуални потребности, проектирани от високопрофесионални екипи, изцяло съобразени с правилата на «фън шуй» и природната среда. «Оазис Резорт и Спа» е най зеленият комплекс на българското Черноморие, като ландшафтът и озеленяването са оценени високо от всички собственици  и гости. Те представляват една от причините за високото търсене на имоти в комплекса. С покупката на имот, освен сигурна инвестиция , Вие получавате  чистата енергийна среда и природосъобразен начин на живот, които Ви осигуряват здраве и спокойствие през цялата година. Получавате сигурност и безопасност за вашите семейства и деца, както  и привилегията да  живеете в изключителна мултикултурна среда, изцяло съобразена с европейските ценности.

Разположение

Услуги

Тайландски бар

Яхт Клуб

Ресторант "Малтийски Замък"

DELETE BAR & DINNER

Ресторант "Pastel"

POOL BAR

Спа Център

ФИТНЕС ЦЕНТъР

Салон за красота "GEORGE MARTIN"

Детски център "OASIS KIDS HOUSE"

Сърф училище и водни спортове

МАГАЗИН ILLUMMINEE

МАГАЗИН MASON'S

СУПЕРМАРКЕТ

Обменни бюра и банкомати

автомивка

Аптека и МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР

Туристически услуги и трансфери

Виртуална обиколка

Хотел

Пет-звездният хотел "Малтийски замък" е разположен директно на брега на Черно море!

Бутик Хотел "MALTESE CASTLE"

Луксозният петзвезден хотел "Малтийски замък" е разположен директно на брега на Черно море! Какво може да бъде по-добре от една завладяваща гледка към безкрайната шир на морето, планините Странджа и бели пясъчни плажове? Удобните стаи на хотела осигуряват всичко необходимо за Вашата незабравима почивка на брега на морето в комплекс Оазис. В хотела има денонощна рецепция.

Осигурен е първокласен рум сервиз. На разположението на гостите на хотела са: плажни чадъри и шезлонги, ресторанти, барове, SPA-център, басейни, бутици, супермаркет, аптека, обменно бюро, банкомат, детски клуб "OASIS KIDS HOUSE", паркинг, автомобили, денонощна охрана и видеонаблюдение.

Контакти

Информация за контакти

ОФИС КОМПЛЕКС ОАЗИС
8277, с. Лозенец, КК «Oasis Resort & SPA»
Teл: +359 885 11 11 22
E-mail: hfy@homeforyou.bg

Изпратете запитване по електронната поща и ще получите отстъпка!