Апартаменти за продажба

Цена от
цена до
Избрани

За Комплекса

OASIS RESORT - инвестиция в бъдещето

OASIS RESORT се намира в уютното с. Лозенец, общ. Царево. Ние, като инвеститори, сме горди с всички удобства и услуги, които са на разположение за живущите в този прекрасен ваканционен комплекс от затворен тип. Всяка година продължаваме да ги развиваме и надграждаме, така че да отговорим на нуждите на собствениците и техните гости.

На разположение са открит басейн, детски открит басейн, спа център, фитнес, зала за групови тренировки, салон за красота, груминг салон за домашни любимци, 4 ресторанта с различен интериор и тип кухня, бар на басейна, детска градина, тенис кортове, изобилие от магазини за дрехи, обувки, бански, парфюми, супермаркет, аптека, автомивка, обменно бюро, зарядни станции за електромобили, сърф училище, водни атракциони, плажен фитнес и плажни игрища за спорт.

Разположението на комплекса съчетава уникална комбинация между собствения плаж, широк 100м и  дълъг повече от 500м, един от малкото притежаващ "СИН ФЛАГ" в България и невероятната природа на Странджа планина.

Kомплексът е проектиран от високопрофесионални екипи в средиземноморски стил, предлага изключителна архитектура и дизайн, отчитащи Вашите индивидуални потребности, изцяло съобразени с правилата на «фън шуй» и природната среда.  «Оазис Резорт и Спа» е най зеленият комплекс на българското Черноморие, като ландшафтът и целогодишно поддържаното озеленяване са оценени високо от всички собственици  и гости. Те представляват една от причините за високото търсене на имоти в комплекса.

На територията на комплекса функционират  сърф и кайт-училище, няколко първокласни ресторанта и барове, открит  отопляем плувен басейн с олимпийски размери, детски басейн, закрит басейн, фитнес, СПА, два червени тенис корта, салон за красота, медицински пункт, много спортни съоръжения, детска градина и квалифицирани аниматори за най-малките гости.  Комплексът предлага пълноценни супермаркет и аптека, банкомат, чейндж бюро, магазини на известни марки дрехи и аксесоари. За сигурността на собствениците и гостите е осигурена целогодишна денонощна охрана с контрол на достъпа.

Комплекс «Оазис Резорт и Спа» е изключителна възможност за природосъобразен живот в уникална, сигурна, мултикултурна, съобразена изцяло с европейските ценности среда!

Защо "OASIS RESORT & SRA"?

Собствен, уникален плаж:

 Плажът на комплекс «Оазис Резорт» е един от малкото на Черно море, удостоен с «BLUE FLAG - eco label for beaches & marinas».  Там бихте могли да практикувате всички видове плажни спортове, като предлагаме включително  сърф и кайт училище. Комплексът разполага още с отопляеми открити и закрит басейни.

За смисленото прекарване на времето и за сигурноста на вашите деца, предлагаме  детски, квалифицирани аниматори.

Романтика, дискретност и изключително качество  предлагат четири ресторанта с разнообразна кухня от целия свят! Pool bar и популярния денонощен "Delete" club няма да Ви оставят да скучаете нито миг!

Разумна инвестиция - гарантиран доход:

Чрез покупка на имот в комплекс «Оазис Резорт», Вие ставате собственик в най популярния и търсен апарт хотел на българското Черноморие. В случай, че желаете компетентна и отговорна грижа за вашата собственост, ние предлагаме ексклузивна услуга  - управление на Вашия имот. В резултат на доброто управление, на Вашата инвестиция, можете да разчитате на доходност до 5% на годишна база. През активния сезон, апартаментите в комплекс «Оазис Резорт», се отдават под наем, като цената достига до 385€/нощ. Заедно с покупката на имот,  Вие получавате ВИП карта с отстъпки във всички търговски обекти и ресторанти на  територията на комплекса!

Изключителен начин на живот:

Комплексът предлага изключителна архитектура и дизайн, отчитащи Вашите индивидуални потребности, проектирани от високопрофесионални екипи, изцяло съобразени с правилата на «фън шуй» и природната среда. «Оазис Резорт» е най зеленият комплекс на българското Черноморие, като ландшафтът и озеленяването са оценени високо от всички собственици  и гости. Те представляват една от причините за високото търсене на имоти в комплекса. С покупката на имот, освен сигурна инвестиция , Вие получавате  чистата енергийна среда и природосъобразен начин на живот, които Ви осигуряват здраве и спокойствие през цялата година. Получавате сигурност и безопасност за вашите семейства и деца, както  и привилегията да  живеете в изключителна мултикултурна среда, изцяло съобразена с европейските ценности.

Разположение

Услуги

Тайландски бар

РЕСТОРАНТ НОМАД

РЕСТОРАНТ GOURMAND

DELETE BAR & RESTAURANT

POOL BAR

конферентна зала

ФИТНЕС ЦЕНТъР

Салон за красота "Terra’s room"

Детски център "OASIS KIDS CLUB"

СЪРФ УЧИЛИЩЕ

ВОДНИ СПОРТОВЕ

ТЕНИС

МАГАЗИН RENI

МАГАЗИН UOMO

СУПЕРМАРКЕТ

Обменно бюро и банкомат

автомивка

Аптека

Туристически услуги и трансфери

Виртуална обиколка

Хотел

Четири-звездният хотел "Малтийски замък" е разположен директно на брега на Черно море!

Бутик Хотел "MALTESE CASTLE"

Луксозният четири звезден хотел "Малтийски замък" е разположен директно на брега на Черно море! Какво може да бъде по-добре от една завладяваща гледка към безкрайната шир на морето, планините Странджа и бели пясъчни плажове? Удобните стаи на хотела осигуряват всичко необходимо за Вашата незабравима почивка на брега на морето в комплекс Оазис.

На разположението на гостите на хотела са: плажни чадъри и шезлонги, ресторанти, барове, SPA-център, басейни, бутици, супермаркет, аптека, обменно бюро, банкомат, детски клуб "OASIS KIDS CLUB", паркинг, зарядни станции за електромобили, автомобили, денонощна охрана и видеонаблюдение.

Контакти

Информация за контакти

ОФИС КОМПЛЕКС ОАЗИС
8277, с. Лозенец, КК «Oasis Resort»
Teл: +359 885 11 11 22
E-mail: hfy@homeforyou.bg

Изпратете запитване по електронната поща и ще получите отстъпка!